سلام خسته نباشید.من الان دوسال باهمسرم زیریک سقف زندگی میکنم همسرم تک پسرخانواده است ویک خواهرنیز دارد که از همسرم دوسال بزرکتر است متاسفانه خواهرشوهرم باهمسرم رابطه عاطفی زیادی دارد و باالفاظ محبت امیز باهمسرم برخورد میکند ومن این کار او را نمیپسندم و حس زن بودنم واینکه من فقط باید قربان صدقه همسرم بروم و اورا محکم ببوسم ویا کارهای دیکر ،مرا بسیار حساس کرده جندین باربه همسرم کفته ام که به خواهرش بکوید اینصدر قربان صدقه ات نرود اما همسرم باوجود اینکه خرقهای مرا کوش میدهد وقبول میکند میکوید که نمیتواند به خواهرش بکوید جه باید بکنم؟؟
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز نمیدونم خودتون خواهر وبرادر دارید یاخیر؟ ولی اینکه نوشتید متاسفانه رابطه این دو صمیمی هست نشون میده که خیلی این موضوع شمارو ناراحت کرده چرا باید ما بجای اینکه ازصمیمیت یک خواهر وبرادر خوشحال باشیم بخاطرش تاسف بخوریم وناراحت بشیم اینکه ما انتظار داشته باشیم همسرمون بعد ازدواج روابطش رو با افراد خانوادش محدود کنه وکامل برای ما باشه منطقی نیست ازدواج تملک نیست. ما با ازدواج مالکیت همسرمون رو در دست نمیگیریم صمیمیت یک زن وشوهرو رابطه ای که دارند اصلا قابل قیاس با هیچ رابطه ای نیست. هیچ محبتی نمی تونه دقیقا جایگزین محبتی باشه که شما به همسرتان میکنید . چون جنس محبت زوجین به همدیگه فرق میکنه وقتی شما همسرتان را می بوسید ودر آغوش میگیرید می تواند شروع یک رابطه جنسی را در بر داشته باشد و یک معاشقه ولی اگر همسر شما یک ساعت هم در اغوش خواهرش باشد هیچ وقت این حس را نخواهد داشت ما انسانها نیاز داریم از طرف افراد مختلف مورد محبت و توجه قرار بگیریم این افراد می توانند دوستان ما والدین ما خواهر برادرهای ما وخانواده ما باشند هیچ وقت به این فکر نکنید که خواهرشان جای شما را برای ایشان بگیرد چون در غیر این صورت ایشان اصلا ازدواج نمیکرد با همان خواهر زندگی میکرد قرار نیست کسی جای کسی را بگیرد هر کس در جایگاه خودش عزیز هست .مگر میشود همسر شما بگوید پدرت نباید تو را ببوسد تو دیگر زن من هستی ؟ فقط من باید ببوسمت؟ سعی کنید حساسیتتان را کم کنید چرا که باعث اختلاف بین شما خواهد شد همان طور که شرایط شما قابل درک هست ونشان از علاقه وعشق ومحبت شما به همسرتان هست شرایط خواهرشون هم قابل درک هست خب همسر شما تک پسر هستند وبرادر کوچک . وخواهرشون بهشون تعلق خاطر داره اگر به این موضوع بی توجه باشید حساسیت خواهرشون هم به مرور کمتر میشه. دشتی. کارشناس ارشد روانشناسی