مشاورخانواده یا زوج درمانی

سلام.. همسرم با اقوام درجه یک من( خانم ها) تماس میگیره و احوالپرسی.. منم این کارش رو دوست ندارم( بخاطر اینکه فکر میکنم نگاه جنسی بهشون داره).. بارها گفتم نمیخوام ارتباط داشته باشی ولی میگه اقوام هستیم و ارتباط لازمه ( در صورتی ک ما خانواده تقریبا مذهبی و اصلا دلیلی برای ارتباط تلفنی زن و مرد وجود نداره ) یعنی نشده ک مردی با من تماس بگیره یا من با مردی تماس.. حالا هر چه میگم گوشش بدهکار نیست..راه حل بدید دارم ب جدایی فکر میکنم.

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ایا خانواده ایشان هم مذهبی هستند و چنین رفتاری در خانواده شان وجود دارد که افراد به دور از تفاوت های جنسیتی باهم تماس
بگیرند و معاشرت کنند؟ امکان دارد سبک تربیتی خانوادگیشان به این نحو باشد
توصیه میکنم قبل از هراقدامی هر دو نزد زوج درمانگر بروید تا حضوری علت این رفتار بررسی شود