بی احترامی همسر در کنارخانواده اش

با عرض سلام وخسته نباشید من ۷ سال است ازدواج کردم یک کودک ۱۰ ماهه دارم تا چند سال پیش زندگی بر وفق مراد بود اما یک مدتی است که همسرم دست بزن پیدا کرده و نزد خانواده خودش کاملا منو تخریب شخصیت میکنه مثلا خواهرش میخواد کودک رو بغلش بگیره من به شوخی میگم مامانش میخواد بغل کنه بی احترامی همسرم شروع میشه و کاملا توهین میکنه از زندگی خسته شدم لطفا راهنمایی بفرمایید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل پرستار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، توضیحاتتون کافی نیست و من نمیدونم از کی شده که همسرتون رفتارهاشون تغییر کرده؟ و یا چه اتفاقی افتاده؟ چیزی که میشه از متن فهمید اینه که احتمالا همسرتون خشم نهفته دارن که یا به شما مربوط هست و دلخوریها و مسایلی که حتی شاید هیچ وقت بیانش هم نکردن  با شما دارند و یا از موضوع دیگه و جای دیگه خشمگین هستند، به هر حال راه اول ایجاد فضای گفتگو با همسرتون هست در یک وقت مناسب باهم صحبت کنید و اجازه بدید ایشون حرفهاشون رو  بزنند ممکنه چیزهایی که میشنوید برای شما عجیب یا دردناک باشه ، موضوع شما نیستید به خودتون نگیرید و اجازه بدید ایشون حرف بزنند ...
در انتها شما هم احساس ها و افکاری که در مواقع توهین و یا کتک زدن بهتون دست میده رو با ایشون در میون بزارید
اگر از یک روان‌شناس کمک بگیرید با سرعت و کیفیت بالاتری میتونین این مسله رو حل کنید
براتون آرزوی موفقیت دارم.