سینه خیز و تکامل کودک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 108 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام نوزاد پنج ماه و بیست روزه ای دارم که از چهار ماهگی به سمت راست غلت زدن و یاد گرفت تازگی ها به سمت چپم برمیگرده اما از روی شکم نمیتونه برگرده تقریبا دو دقیقه ام که رو شکم میمونه گریه میکنه اصلا سینه خیز نمیره یکم دست و پاشو تکون میده بعد خسته میشه و گریه میکنه از چهار ماهگی ام نشستن و دوست داشت تو بغلمون همش میشینه الان خودش نمیتونه بشینه وقتی میزارمش چند ثانیه صافه بعد کامل به جلو خم میشه  الان بچه من از تکامل عقبه؟ من خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

 با سلام خدمت شما والد گرامی

سال نو رو خدمتتون تبریک عرض می‌کنم

خوشبختانه کودکتون مشکل خاصی نداره.

برای نشستنش زوده لطفا اصراری بر نشستنش نداشته باشید فعلا چون در این سن ستون فقراتش آمادگی نشستن رو نداره مگر با تکیه گاه که خودتونم گفته بودید.

اما نیازه که روی موندن توی حالت دمرش کار کنید. احتمالا به خاطر همین که زود بچه رو به نشسته آوردید فرزندتون دیگه تمایلی به موندن در سطوح پایین میدان بینایی نداره.

یعنی در حالت دمر چون میدان بیناییش محدوده و قدرت مانور حرکتیش برای بازی و تحرک کمتره دوست داره سریعتر بره توو وضعیتی که دستاش آزاد باشه و بتونه به قسمت بیشتری از محیطی که تووش هست از لحاظ بینایی تسلط داشته باشه.

پس نهایتا اینکه:

1. سعی کنید زمانی که دمره و گریه می‌کنه به جای بلند کردنش همون در حالت دمر سرشو گرم کنید و بازی متناسب با سنش رو انجام بدید. برای این کار نیاز دارید که شما هم دراز بکشید و صورتتون هم سطح بچه بشه و فرزندتون به راحتی بتونه با شما ارتباط برقرار کنه.

2. دالی موشه، بازی با تسبیح، اسباب‌بازیهایی که با کوچکترین حرمتی صدا تولید می‌کنن مثل جقجقه و ... وسایل خوبی هستن اما با همراهی شما!!!

3.اگر در وضعیت دمر بمونه فرزندتون کم‌کم روی دستاش وزن میندازه و سعی می‌کنه سرشو بالاتر بیاره و همین مسئله باعث میشه عضلات پشت بدنش که به عضلات ضدجاذبه معروف هستن قوی بشن و کودکتون اماده نشستن مستقل بشه.

پس کلید رشد حرکتی فرزند شما در این برهه زمانی حالت دمره و اینکه به نشستن بهایی بیشتر از اینی که میدید ندید و بیشتر تمرکزتون بره روی دمر؛ نشستن به موقعش به وجود میاد خودش

با احترام

تجربه شما

خیلی ممنون ازتون