شیردهی سه قلوهای نارس

سلام

۳ قلوهای من در ۳۴ هفته دنیا امدن روز اول قندشون ۴۰ بود دکتر گفت بعد شد ۴۵ دکتر گفت دو ساعت یکبار ۳۰ سی سی شیر خشک بدیم تا قندشون نیفته تشنج نکنن. خیلی نگران تشنج هستم تا کی این خطر هست که افت قند و تشنج ایجاد بشه. الان ۱۷  روزشونه چقدر باید میزان شیر رو اضافه کنم؟و چند ساعت یکبار بیدارشون کنم برای شیر؟؟

وزنشون هم الان ۲۱۰۰ . ۲۰۵۰. ۲۳۰۰ حدودا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

نوزاد معمولا اگر شير كافی در هر وعده بخورد تا سه ساعت گرسنه نميشود.

اين ميزان در مورد نوزادان نارس و وزن پايين معمولا دوساعت يكبار است.

البته شيردهی بر اساس ميل نوزاد بايد انجام شود و زمان بندی شير دادن به نوزاد كار درستی نيست.

افت قند نوزاد در زمان تولد ، قضيه اش كمی متفاوته. الان با تغذيه مرتب كه انجام ميشود. نبايد زياد نگران افت قند باشيد.