با سلام من دارای دو قلو فرزند پسر هستم که خیلی کم اشتها و کودکان هجده ماهه هستن راه چاره ای هست؟ و با وجود اینکه شربت اشتها بهش میدم و احساس می کنم که گرسنه هست اصلا لب به غذا نمیزنه یا بهتر بگم دهنشو میبنده قد در هجده ماهگی 76 است آیا کاری از دستم برمی ای

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

برای بررسی رشد مناسب كودک قد و وزن با هم مهم است و بهتر از آن بررسی كارت رشد است كه از بدو تولد تا حال مقايسه شود.

اگر وزن گيرس مناسب ندارند بايد توسط پزشک معاينه و آزمايش چک شود. اجازه دهيد خودشان غذا بخورند غذاس مورد علاقه يشان آماده كنيد. ميان وعده مغذی در نظر بگيريد. دعوا و اصرار و تهديد نكنيد.