کمبود وزن دوقلوهای سه ساله

سلام آقای دکتر. من دو دختر سه و نیم ساله دارم که 12 کیلو وزن دارند و بسیار استخوان بندی ریزی دارند چند بار آزمایش خون انجام دادند همه چیز خوب بود فقط کمی کمبود ویتامین دی داشتند که برطرف شد دو قلوها به شدت بد غذا هستند شاید در روز به زور 500 کالری دریافت کنند. انواع شربت های تقویتی و اشتها را به تجویز پزشک های مختلف خوردند اما همش بی اثر بود آقای دکتر واقعا خسته شدم هر چه بیشتر تلاش میکنم کمتر نتیجه میگیرم از شما خواهش می کنم راهی پیش پای من بگزارید تا بچه هام کمی وزن بگیرند.

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

کمبود ویتامین D (به خصوص اگه شدید نباشه) ارتباط چندانی با کاهش وزن نداره. سایر عوامل بایستی بررسی بشند. شما قد دخترتون رو هم بفرمایید.