بیان کردن خیانت دوست همسر

احساس عذاب وجدان دارم .چیزی رو میدونم که اگر نگم در حق کسی اجحاف کردم و اگر بگم شاید بدتر بشه.

دوست شوهرم ۴ سال و نیمه در عقده.یک آقایی که بچه طلاق و وضع مالی خوبی نداشته. اینا ۶ماه پیش درصدد طلاق بودن بخاطر اختلاف های فرهنگی و بی محبتی. این آقا در این مدت که به فکر طلاق بودن با زنهای دیگه رابطه عاطفی و جنسی داشت. ارث بهش رسید و مغازه زد و کار و بارش داره میگیره خانمش هم این رو فهمید فکر کرد با پول همه چیز درست میشه و با هم آشتی کردن.الان یک ماه آشتی کردن این آقا ۲ تا زن صیغه هم داره. اینا قراره ۶ ماه دیگه برن زیر یک سقف. هنوز فرزندی ندارن هنوز خرج به خصوصی نکردن واسه مراسم عروسی. هنوز زنش جذاب و جوونه.

خانمش به هیچ وجه نمیدونه و شوهرش خیلی دو رو هستش. من خودم از طریق شوهرم فهمیدم. خانم ۲۵سال آقا ۲۷ سال. درضمن خانم به شدت احساساتی و حساس هست.تو رو خدا بگید چیکار کنم؟

اگر به روی خودم نیارم و بعدا با بچه طلاق گرفتن چی؟ اگر به طریقی از طریق راه دوری نامه ای ناشناسی به خانم بگم و باز هم برای خانم خوب نباشه چی؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر خدمت شما دوست عزیزم
امیدوارم تاخیر من رو در پاسخگویی ببخشید و امیدوارم که در این فاصله اتفاقی علاوه بر شرحی که دادید پیش نیامده باشد.
دوست من، توصیه ی روانشناسان در چنین مواردی عدم مداخله ی شما هست، به این دلیل که اولا اون خانم خودشون با اراده و انتخاب خودشون همسرشون رو انتخاب کردند و ما نمیتونیم اراده و انتخاب آدمها رو ندیده بگیریم و به این دلیل که خود اون خانم قطعا از شما به اون آقا نزدیک ترند و شاید با علم به این موضوع ماندن در رابطه رو ترجیح دادند و از کجا میدونید که مداخله ی شما باعث دردسر و ایجاد حاشیه برای زندگی شخصی خود شما نشود؟ به هر حال مطمن باشید ارتباط عاطفی بین دو نفر کاملا پیچیده اس و در خیلی از مواقع جنبه های زیادی از ارتباط برای اطرافیان پوشیده هست اما کار مثبتی که شما به عنوان یک دوست میتونید در حق دوستتون انجام بدید بیان کردن برداشت شخصیتون به این صورت هست که با توجه به اینکه در رابطه همه مشکلاتی وجود داره توصیه میکنم قبل از ازدواجتون حتما به یک مشاورزوج درمانگر مراجعه کنید تا تصمیم درست تری بگیرید و سپس انجام دادن این توصیه یا انجام ندادن آن را به خودشان واگذار کنید. موفق باشید