با سلام باید خدمتتون بگم من و مادرم به طور کلی افرادی هستیم که موقع خشم یا ناراحتی واکنش قاطعی نشون نمیدیم و معمولا به دلیل ترس یا هر چیز دیگه ای اون لحظه ناراحتیمون از رفتار یا کاری رفتار متقابل خوبی نداریم و بعدش شروع میکنیم به خود خوری.الان برای مثال من 3 ساله ازدواج کردم و خانواده همسرم برای قبل از عروسی من رو بردن برای گواهی سلامت از دکتری که خودشون میگن و این امر اون زمانش برای ما ناراحت کننده بود.خیلی غصه خوردیم ولی زمان گذشت الان گاهی اوقات به اون رفتارها که فکر میکنم خیلی خیلی خیلی ناراحت میشم و مادرم هم همینطور

نمیدونم چیکارکنم .البته به همسرم گفتم ولی خب اون لفظی گفت برای من مهم نیست ولی الان نسبت به خانواده همسرم خیلی بدبینم .بدتر از اون اینکه جاریم میگفت اون رو دکتر نبردن و خودشون رفتن و این منو بیشتر ناراحت میکنه .همسرم من رو اصلا در جریان جزئیاتحخوادث و اتفاقات خانوادشون قرار نمیده .با هم صمیمی هستیم ولی نه در حدی که چیزای خیلی خصوصی شون رو بدونم .

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
خانم عزیز شما در اون زمان میتونستید از همراهی با خانواده همسرتون امتناع کنید ولی به دلایلی که داشتید این کار رو نکردید،این جزییات جزو رسوم مربوط به خانواده ها هست که از خانواده ای به خانواده دیگر متفاوت است و مقایسه شرایط خودتون با جاری فایده ای برای شما ندارد و تنها باعث سرخوردگی و تقویت افکار منفی در شما خواهد شد، در حال حاضر سرزنش کردن خودتون و همچنین خانواده همسرتون کار صحیحی نیست باید ببینید عملکرد خانواده همسرتون بعد از ازدواج و جدای اون مساله چطور هست و اگر روابط خوبی بین شما برقرار هست به نظر میرسد که از سوی آنها پذیرش شما وجود دارد اما از سمت شما خیر. در رابطه با اینکه همسر شما مسائل خانواده شان را با شما در میان نمیگذارند نیز صرفا دونستن بخشی از مسائل که به روابط مشترک شما مربوط باشد شاید برای شما تاثیرگذار باشد اما باقی اطلاعات باعث ایجاد صمیمیت نمیشود و تاثیری بر زندگی شما نخواهد داشت مگر با کنجکاوی خود شما که باعث بروز حاشیه و خیال ناراحت خواهد شد. در نهایت به این نکته توجه کنید که اولین رکن مهم در زندگی مشترک شما خودتون و همسرتون هستید و با مدیریت صحیح خودتون بهتره که حداقل تاثیر رو از خانواده های هر دو طرف بپذیرید و به تقویت و تحکیم ارتباط شخصی خود و همسرتون بپردازید.

تجربه شما

چقدر راهنمایی خوبی کردین .ممنونم

حتما همینطوره