نحوه بیان توقعات مالی از همسر

سلام

من الان تو دوره نامزدی و پیش از عقد هستم

زمان کافی برای شناخت نامزدم و ویژگی ها و خصوصیاتش اختصاص دادم و از صحت انتخابم مطمئنم...

تنها مسئله ای که باعث نگرانی من شده , مسائل مالی و خرج کردن ایشان هست

خانواده ای کاملا صرفه جو دارند که همیشه با حساب کتاب خرج میکنند و حتی از خیلی مخارج میزنند

این برام مسئله هست که نامزدم در آینده چطور خواهد بود و اصلا خودم برای درخواستهای مالی با چه ادبیاتی بیان کنم که درست باشه؟

مثلا دوبار رفت مسافرت ولی برای من سوغاتی نیاورد، حتی اگر یک چیز کوچک هم میاورد برای من با ارزش بود و میفهمیدم به یادم بوده. الان این موضوع رو چجوری بیان کنم که بدونه کارش درست نبوده؟

یا اینکه با وجود رضایت کامل خانواده طرفین و اتمام آزمایشات پیش از ازدواج و مشاوره ژنتیک از 3_4 ماه پیش تا امروز حتی یک حلقه نشون نیاوردند برام و همه چیز رو موکول کردند به زمان عقد!

چطوری نارضایتی خودم از این امر بیان کنم؟

(بدلیل مشکلات کاری نامزدم عقدمون افتاده برای یکی دو ماه دیگه)

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
خوشحالم که از انتخابتون راضی هستید. مسایل مالی جز مسایل مهمی هستش که زوجین قبل از دوران عقد در مورد اون باید به توافق برسند. بنابراین مثل سایر مسایل باید کاملا شفاف و‌ روشن در مورد این مساله هم صحبت کنید. اینکه نظر شما در مورد مسایل مالی، خرج کردن، پس انداز کردن و به طور کلی مدیریت مالی چی هستش و همچنین نظرات ایشون هم درمورد این مسایل بپرسید.انتظارات و نیازهای خودتون رو بیان کنید و انتظارات و نیازهای ایشون رو هم جویا بشید. حتی میتونید احساس خودتون رو در مواقعی که ازین مسایل ناراحت شدید عنوان کنید.
مهمه که در همه این موارد با آرامش و بدون قضاوت و متهم کردن همدیگه صحبت کردن رو ادامه بدید.
شاد و پیروز باشید.