سلام

من ساعت ده صبح غذا گذاشتم رو گاز گفتم تا ابش جوش بیاد یک دراز بکشم که متاسفانه خوابم برد. پاشدم دیدم خدای من خانه پر از دود غذا جزقاله شده . منم معلوم نیست از کی داشتم تو این دودها نفس میکشیدم. فکر کنم یک ساعتی بوده.

تمام لباسهام بوی دود گرفت حتی لباسهاییی که داخل کمد.

دارم از نگرانی میمیرم فکر کنم زدم دستی دستی به بچم آسیب رسوندم دوست دارم بشینم گریه کنم بچه ام یعنی چیکار میشه این همه من دود نفس کشیدم.

سن بارداری سی و یک هفته چهار روز

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر کاهش خاصی در حرکات جنین نداشتید مساله ای نیست