اکستنشن مژه و درمان ریختن آنها

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 193 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من مژه هامو چند وقت پیش اکستنشن کردم دیشب همرو کندم میدونم اشتباه کردم ولی واقعا همه مژه هام ریخت مژه هام خیلی بلند و خوب بود حالا جیکار کنم؟ چند وقت طول میکشه دربیاد؟ راهی هست که سریعتر در بیاد؟

پاسخ مشاور
با سلام و تشکر از مشاوره.
همانطور که میدونید طول رشد مژه خیلی آهسته تر از موهای جاهای دیگر بدن است بنابراین حدود شش ماه تا یکسال طول میکشه تا مژه ها کامل دربیاند.محلولهای تونیک رشد مژه در داروخانه ها با برند های مختلف وجود داره که در اینجا به علت عدم تبلیغ از برند خاصی نام برده نمیشود.

تجربه شما

سلام دکتر محرابیان میشه خواهش کنم جواب منم بدین درصفحه اینستاگرامتونم سوال کردم عکسم فرستادم.