با سلام و خسته نباشید .من سالهاست که وسواس شستن دارم دستامو زیاد میشورم حموم زیاد میرم به دستشویی خیلی حساسم .انقدر وسواس و استرسم زیاده که دچار آی بی اس شدم هرچی دکتر میرم میگن بخاطر اعصابته دکتر گوارشم بهم قرص نورتریپتیلین ۱۰ و فلوکستین ۱۰ برام تجویز کرده روزی یه دونه . پیش روانشناسم رفتم حتی بهم گفت با توجه به جواب تستات وسواس نداری اضطراب وسواسی داری هر وقتم استرس دارم شستوشوم زیاد میشه و حس میکنم تمیز شدنی درکار نیست الان حدود یک ماهه دارم قرصهارو استفاده میکنم حس میکنم یه مقدار خیلی کمی تاثیر داشته خواستم ببینم ممکنه بعد از قطع مصرف دوباره مثل اول تشدید بشه وسواسیم؟ واینکه شنیدم نباید به یکباره قرصارو قطع کرد من روزی یدونه میخورم با دز ۱۰ اگه بخوام قطعش کنم چطوری باید قطع کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل ببکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
شما دچار اختلال وسواس شستشو هستید و قطعا جهت درمان وسواس خودتان نیازمند اینست که تحت نظر پزشک معالج خود دارو دریافت کرده و داروهاتون رو سر خود کم و یا قطع نکنید . روانشناس هم می تواند در رفتار درمانی وسواس به شما کمک کند ولی مانع دریافت دارو نمی تواند شود. بنابر این داروهای خود را فعلا ادامه داده و طبق تاریخ ویزیت بعدی خود ، مجددا به روانپزشک معالجتون  مراجعه کنید .
دوره درمان وسواس شما به نظر پزشک معالج بستگی خواهد داشت .