باسلام خسته نباشید. ببخشید بنده وسواس فکری و عملی دارم مخصوصا وسواس نجاست دارم بخصوص از یه نفر از این بابت خیلی چندشم شده والان از ذهنم بیرون نمیره ، به این صورت که اون شخص که میگم بچه کوچک داشت و اکثر جاهای خونشون نجس بود و ما مجبورا بخاطر فوت یکی از نزدیکان مجبورا رفتیم خونشون البته من قبل رفتن نمی‌دونستم خونشون نجس هست بعدا فهمیدم و چون مراسم ترحیم بود در پذیرایی واینا کمک میکردیم و پاهامون شاید به جاهای نجس خونه هم خورده بوده ولی بصورت خشک الان فکر میکنم اونجا نجاست به پاها و لباسهای ما سرایت کرده از پاهامون هم به کفشهامون و بعد به قالی وموکت خونه ما سرایت کرده وبا این فکر یه اضطراب و دلهره ی شدیدی بهم وارد میشه خودمو باچیز دیگه ای مشغول میکنم بازم به ذهنم میاد حالا میخوام از شما بپرسم واقعا تو همچین شرایطی امکان سرایت نجاست وجود داره؟ و یا شما در چنین موقعیتی قرار بگیرید چنینی شک و شبهه ای به دهنتون میاد یا به طوری عادی برمی گردید خونتون وار همون لباسها و کفش هاتون بدون شستن استفاده میکنید اگه بنده قبلش میدونستم نجسه نمیزاشتم به خونمون بخوره پاها و لباسهامون ، چون بعدا فهمیدم الان از ذهنم بیرون نمیره. البته بعداز اون موضوع قالی و موکتهامو دام قالیشویی مکانیزه شستن ولی بازم این شک میاد به ذهنم که نکنه خوب وبر اساس اصول اسلامی آبکشی نشده باشه و اگه نجاست سرایت شده پاک نشده باشه. میشه بنده رو راهنمایی کنید البته ۱/۵ سال هم تحت نظر روانپزشک دارو مصرف کردم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

دوست عزیز؛ همونطور که اشاره کردید ممکن هست برای هر کسی این اتفاق پیش بیاد و زمانی که بودن در چنین شرایطی را متوجه شود عکس العملی از خود بروز دهد اما با توجه به سطح اضطراب و اینکه آن شخص تا چه اندازه مستعد وسواس هست یا خیر این واکنش ها شدت و ضعف دارد و از طرفی هم شخصی ممکن است با چنین مسئله ای مواجه شود وهیچ اهمیتی به آن ندهد و از کنار آن ساده بگذرد، اما اینطور که به پروسه نزدیک به دوسال دوره دارودرمانی اشاره کردید لازم هست تا در کنار این فرایند حتما از متخصص روانشناس هم کمک های شناختی رفتاری لازم را در بهبود این شرایط داشته باشید در این حالت است که می توانید به نتیجه گیری بهتری دست پیدا کنید.موفق باشید