ببخشید که موضوع شاید بی ادبی باشه اما بخدا جایی نبود بپرسم دیشب تو رابطه جلوگیری طبیعی روی شکمم نجس شد رفتم حموم حدودا چهل و پنج دقیقه ای حموم بودم و تا سحر که رفتم دستشویی دیدم روی شکمم انگار کامل تمیز نشده و انگار ماده ای خشک شده مثل جایی که پوسته پوسته میشه الان دوباره رفتم دوش گرفتم اما نمیدونم کجا نجس شده و کجا تمیزه! داغونم و کمی هم وسواسی هستم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام.

اگراز لیف حمام استفاده کردید و بدنتون رو شستشو دادید شک نکنید و وسواس بی جهت نداشته باشید .