باسلام و عرض ادب

من امروز موعد پریود هست.دیروز آزمایش  دادم با بتای۱۹۰

اما امروز تقریبا سه بار درد شدید زیرشکم اومد سراغم که تقریبا خیلی شدیدهستن اما به۲۰ثانیه نرسیده تموم میشه

این درد کل زیر دل و دورنافمه و سمت خاصی نیست. و اینکه درحین درد دراز بکشم زود خوب میشم.خیلی میترسم خارج رحمی نباشه لطفا منو ازنگرانی دربیارید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
تیتر بتا در بارداری نرمال تقریبا هر ۴۸ساعت دوبرابر میشه، بنابراین با انجام مجدد آزمایش بتا اگر به همین میزان افزایش داشتید تقریبا جای نکرانی نیست.
هفته پنجم بارداری سونوگرافی جهت بررسی ساک حاملگی در رحم انجام بدید. معمولا دردهای زیر شکمی در ابتدای بارداری دیده میشه در اینصورت بیشتر استراحت کنید و فعلا نزدیکی نداشته باشید و از راه رفتن و ایستادن پرهیز کنید