دردزیرشکم و احتمال بارداری خارج رحمی

سلام خسته نباشید من فکرمیکنم که باردار هستم اما هنوز تست ندادم زیرشکمم و رون هام درد دارم طبیعیه ؟جواب بدید لطفا استرس دارم چون خوندم ممکنه این دردحاملگی خارج از رحم باشه

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید این دردها هم در دوران پیش از قاعدگی وهم در دوران بارداری طبیعی است و ربطی به بارداری خارج از رحمی ندارد بهتر است اگر تاخیر در پریودی داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید موفق باشید.