درد زیرشکم

سلام توروخدا میشه کمکم کنید حدود یکهفته اس زیر شکمم درد میگیره ب شکل تیر کشیدن و دردی مث درد پریودی دردش یدفعه پخش میشه بیشتر سمت راست زیر شکمم ی درد سنگین همراه با سوزش و درد یجوری ک از دردش کمرم خم میکنم تنبلی تخمدان دارم و با پروژسترون پریود میشم ماه گذشته ک زدم و داروهای لتروزل و کلومفین و خوردم گفتم این ماه نزنم اقدام کنم ببینم خبری نمیشه اما تست زدم بعد چندروز منفی بود علائم پریودی رو همون یکهفته پیش داشتم فک کردم پریود میشم اما خبری نشد بجاش ی دردای ناجور ک بالا گفتم رو دارم میکشم این دردا پشت سرهم و مداوم نیست بلکه هر نیم ساعت یبار میگیره وپخش میشه تو کل قسمت شکم و تخمدانام و کمرم دسترسی ب پزشک ندارم میشه کمکم کنید دارم کم کم میترسم سینه هام درد میکنن ولی خبری ن از بارداری ن پریودی امانم و این درد بریده 😭😭😭😭

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام مشکل شما  از عوارض داروهای مصرفی است تا چند روز آینده پریود خواهید شد موفق باشید.