موهای سرم بر اثر رنگ صدمه دیده و خشک و بی جانه زود زود کثیف میشه و اصلا از نظر قدی و حجمی رشد مناسبی ندارد سنم ۳۵

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

سعیده محو

سلام

روزتون بخیر و خوبی

در صورتی که آسیب دیدگی در حدی باشه که موها حالت کشسانی داشته باشه باید موهاتون رو بوتاکس کنین یا اولاپلکس تراپی انجام بدین

در صورتی که در اثر رنگ کردن تا حدی آسیب دیده باشه میشه از روش های گلوبال یا نانوگلوبال مو ، ابتدا موها رو تقویت کنیم ،احیاشون کنیم ، حال مو خوب بشه براق بشه و در ادامه تا ۷۰ درصد هم میتونه لخت بشه

در صورتی که نخواین لخت بشه باید از پروتیین درمانی استفاده کنیم

هر سوال دیگه ای بود در خدمتم