سلام . من از اول بارداریم گوشی همیشه شب و روز با نت دستم بوده تا الان که بچم ۲ سالشه خیلی بدجور عذاب وجدان دارم و نگرانم رسما میتونم بگم افسردم تا الانش که بچم سالمه ولی میترسم توی آینده مغزش یه طوری بشه ؟ به نظرتون اگه چیزی میشد الان میشد یا واقعا توی آینده اتفاقاتی میتونه رخ بده براش؟ اطلاعاتی در این زمینه دارین بهم بگین خیلی ممنون  میشم. متشکرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲ جنسیت مرد شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
نگران نباشید ولی تلاش کنید بعد از این خیلی بچه ها را در معرض امواج قرار ندهید بعضی از مشکلات در لحظه ظاهر نمیشوند و نیازمند زمان میباشد مثل برخی از سرطانها، ناباروری....شب خوش