صدمات مغزی

دخترم الان 24 روزشه یک ماه زودتر بدنیا اومده بصورت سزارین اورژانسی گفتن جون مادر بچه در خطر و ضربان هردو بالاست بخاطر همین سزارین شد دو سه هفته قبل از زایمان تو یه سونوگرافیش گفتن بچه انسداد تو قسمت دئودنوم داره که باید جراحی بشه یک روز بعد از بدنیا اومدنش جراحی شد هم آترزی مری و هم آترزی دئودنوم جراحی شد و تا به الان که 24 روز شد بچه ام نه چمشهاشو باز کرده نه دستو پاشو حرکت میده دیروز بردنش سی تی اسکن بهمون میگن مشکل مغزی داره.(آتروفی مغزی) در صورتی که بچه ام زمان بدنیا اومدنش اکسیژن به مغزش نمیرسه و تا چند روز تشنج کرده

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت مرد شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص بیمارهای مغز و اعصاب کودکان

با سلام و درود. با امید به بهبودی هر چه سریعتر نوزاد. طبق گفته شما که تشنج و اکسیژن رسانی کافی در بدو تولد وجود داشته افت سطح هشیاری رخ میده. ولی قدرت ترمیم مغز نوزادان بالاست امید است زودتر این مشکل رفع بشه و سطح هشیاری بالاتر بره.