صیغه ازدواج ۹۹ ساله

با سلام. بنده ۲۵ ساله هستم و باکره نمیباشم. قصد دارم با آقایی که باهاش رابطه دوستی دارم صیغه موقت ۹۹ ساله بخوانیم تا قصد ازدواج دایم پیدا کنیم. آیا صیغه باید حتما به صورت مکتوب نوشته شود بین ما؟ میخوام محکم باشد تا خدای نکرده اگر مشکلی پیش آمد بتوانم به آن استناد کنم. آیا در صورتی که زوج از دادن مهریه امتناع کند با توجه به مکتوب بودن صیغه میتوانم مهریه را بگیرم یعنی شکایت کنم و بصورت قانونی؟ و جایی خواندم که برخی مجتهدین برای فسخ این نوع صیغه ۹۹ ساله گفتند که باید صیغه طلاق جاری شود، چون مانند صیغه دایم هست آیا صحت دارد؟ و آیا میتوانم در این نوع ازدواج موقت شرط پرداخت نفقه بگذارم؟ یعنی از زوج درخواست نفقه کنم و او نیز بپذیرد؟ لطفا مرا راهنمایی کرده و سوالاتم را پاسخ دهید. چون قول و قرار ازدواج دائم بین ما هست و فعلا شرایطش نیست میخواهیم به صورت صیغه ازدواج کنیم. ولی میخواهم این رابطه محکم باشد تا بعد بتوانم به نفع خود از آن استفاده کنم. با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
ازدواج شما در هر صورت بر مبنای موقت واقع می شود و بهتر است آنرا ثبت و شرط پرداخت نفقه و مهریه را نیز حتما درج و ثبت نمائید ، همچنین بهتر است ضمن عقد ، اختیار فسخ نکاح و بذل مدت باقیمانده نیز گنجانده و شرط شود ./
موفق باشید