لکه بینی باعث باطل شدن صیغه طلاق میشود؟

سلام و عرض ادب

میخواستم بدونم آیا لکه بینی کمرنگ در روز هفت یا شش قاعدگی حیض حساب میشود؟ با توجه به اینکه خونریزی کامل در روز پنج تمام شده است. ممنون

حقیقتا من چند سال پیش طلاق گرفتم، البته بعد از حدود دو سال جدایی کامل از شوهرم (بدون رابطه جنسی) در منزل پدر بودم و چون برای طلاق بسیار اذیت کرد و روز خواندن صیغه هم فکر کنم روز هفت قاعدگی من بود از ترس اینکه باز بره و نیاد رفتم برای خواندن صیغه و لک کمرنگ دیدم. حال دو سه سال است که ازدواج کردم آیا طلاق ما باطل است؟ خیلی میترسم از اینکه باطل بوده باشه

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
اگر خونریزی یا لکه‌بینی تا ده روز ادامه باشد و قبل از پایانِ ده روز پاک شوید، همه‌ی آن حیض است. اما اگر بعد از ده روز ادامه داشته باشد، بستگی دارد به اینکه عدد حیض شما چند روز باشد.

شما برای اینکه پاسخ این سؤالتان را بدانید، حتماً باید با دفتر مرجعتان تماس بگیرید یا حضوری بروید و مسئله را کامل توضیح دهید. تأکید می‌کنم کامل با تمام جزئیات برایشان توضیح بدهید.
چون اولاً باید بدانیم مرجع شما چه کسی است.
دوماً باید بدانیم عادت شما همیشه چند روز است.
سوماً آن زمان که طلاق گرفتید آیا لکه‌بینی شما بعد از ده روز هم ادامه داشته یا قبل از پایانِ ده روز، پاک شدید. چهارماً بعضی علما، پاکی‌های وسط حیض را پاکی به‌حساب می‌آورند و باید ببینیم آیا طلاق شما در آن روز بوده یا نه.
به همین دلیل می‌گویم حتماً با دفتر مرجعتان تماس بگیرید و کامل توضیح دهید.
موفق باشید.