چطور میشود صیغه را فسخ کرد؟

با سلام و خسته نباشید

بین خانم مطلقه و آقایی صیغه ی محرمیت سی ساله خوانده شده و متاسفانه بعد از یک سال به دلیل عدم تفاهم و درگیری لفظی قطع ارتباط کرده اند ولی صیغه فسخ نشده و آقا به قصد آزار عده را نمی بخشد و حدود ۱ سال است که هیچ رابطه ای ندارند خانم چگونه می تواند صیغه را فسخ کند.

پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با احترام

سؤال شما جزو موضوعات خاص ميباشد به همين دليل در ابتدا توصيه ميشود از طريق مشاوره تلفنی رايگان ما ضمن ارائه توضيحات بيشتر از اينجانب راهنمايی دريافت نماييد.

اما به صورت چكيده بايد گفت هر چند در ازدواج موقت طرق قانونی برای اتمام اين ازدواج به صورت مشروح پيش بينی نشده است و جای ابهام بسيار فراوان ميباشد ولی به نظر ميرسد شما ميتوانيد ضمن مراجعه به دادگاه و بيان شرح ماوقع تقاضای بذل مدت باقيمانده به جهت عسر و حرج را بخواهيد.