سلام من ماه نهم بارداری هستم ومشتاق به زایمان طبیعی اما مطالبی شندیدم که اگه نمره چشم بالا باشه زایمان طبیعی نباید بشه و سزارین میکنن من نمره چشمام فک کنم حدودا ۷باشه خواستم ببینم این واقعیت داره؟ و من میتونم طبیعی زایمان کنم یا باید سزارین بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

مشکل خاصی برای شما ایجاد نمیشود نگران نباشید. اما برای اطمینان بیشتر با چشم پزشکتان مشورت کنید تا تمامی جوانب را بررسی کنند و اگر اقدام خاصی لازم است گوشزد کنند. روز خوش