ضعیفی پیازچه مو

با عرض سلام و وقت بخیر

موهای از پیازچه میریزن طوری که وقتی دست میکشم دانه های ریز در کف سر احساس میکنم که وقتی میخارم ، همراه با تار مو درمیاد . این باعث ریزش موهام میشه.

این دانه های ریز چه هستند؟پیازچه هستند؟

چه کاری انجام بدم یا چه ویتامینی بخورم از شر این دانه ها خلاص بشم ؟

خیلی ممنونم ازتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت مرد شغل نظامی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کلینیک پوست، مو، لیزر و لاغری

سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز

روش های زیادی در کلینیک ایرانیان جهت تقویت موهای سر موجود می باشد از جمله مزوتراپی ، پی آر پی ، لیزر آیگرو ، لیزر فوتونا و ....

که شما باید قبل از آن حتما توسط پزسکان پوست وموی کلینیک ایرانیان آنالیز شوید

جهت گرفتن وقت لطفا با شماره 75900-021 تماس حاصل فرمایید

باتشکر