حافظه ضعیفی دارم

270 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباید من خانم 25ساله ای هستم که فوق العاده حافظه ضعیفی دارم فکر میکنم همه بهم توی دلشون میگن این چقدر آدم خنگیه ی سوال رو ممکنه بارها وبارها از شخصی بپرسم و دوباره یادم بره اسامی اشخاص.چهره هاشون اتفاقاتی که می افته همه و همه زود از ذهنم خارج میشه و به خاطر همین هم هست که هیچ وقت حرفی واسه گفتن ندارم وسط حرف زدن حتی کلماتو یادم میره اینو هم بگم که از بچگی اینجوردم همیشه نسبت به اطرافم بی توجهم بودم برام مهم نبوده ونیست که کی به کیه وچی به چیه کنجکاوی کنم وهمه جوانب یه چیز یا یه شخص رو بدونم وسوال کنم البته تازگیا دارم حواسم رو جمع میکنم ولی حرفا وچیزا توی ذهنم نمیمونه شاید اگه جایی رفتیم ویه صحبتایی شد بیام خونه درست یادم نیاد همه چیو ویا زود فراموش کتم من باید چکار کنم خیلی روحیه ام رو از دست دادمدکترم به خاطر صرع واسم ام آر آی نوشته بود که بهش گفتم من از نظر ذهنی مشکل ندارم که اینجورم گفت که نه اصلا.م پیشاپیش ممنونم به خاطر راهنماییتون

پاسخ مشاور

توانمندسازی شناختی

یا سلام

ببخشید که پاسخ شما دیر داده شد این سوال در بخش سوالات مشخص نشده بود.

ببینید نسبت به سن شما بایستی بررسی های بیشتری برای اعلام نتیجه قطعی انجام شود. همچنین خیلی خوب است که ما اطلاعات بیشتری از وضعیت خانواده شما داشته باشیم.

بطور مثال : اطلاع از اینکه آیا در بین اعضای خانواده شما مثل پدر، مادر، پدر بزرگ و مادربزرگ یا عمو و دایی ها و .... این مشکل به نوعی دیده می شود؟

همینطور تاریخچه زندگی شما هم می تونه در این تشخیص مهم و کمک کننده باشد به عنوان مثال: نحوه و اطلاع از دوران رشد شما و همچنین اتفاقهایی که ممکن است هر فردی در زندگی خود آنها را تجربه نماید امروزه تا حد زیادی مشخص شده است که مشکلات حافظه ناشی از اختلالات توجه هستند و با اصلاح توجه فرد یک سری از مشکلات مربوط به حافظه او از بین می رود.

اما همانطور که در بالا اشاره شد بررسی دقیق پیشینه فرد و همینطور سنجش صحیح حافظه و توجه او و مشخص کردن این که دقیقا اختلال از کجا ؟ چه نوع و با چه شدتی است، تاثیر مستقیم در ارائه راهکارها جهت بهبودی دارد.

خبر خوب این است که امروزه با استفاده از روشها و ابزارهای توانبخشی شناختی می توان قدم های موثری برای درمان، بهبودی و ارتقائ عملکرد افراد برداشت. همچنین پیشگیری زود هنگام و به موقع میتواند از بروز مشکلات جدی حافظه در آینده جلوگیری نماید. با کمی جستجومی توانید از ابزارها و کتاب های موجود در این زمینه و خدمات توانبخشی شناختی استفاده کنید. اما در نظر داشته باشید قبل از هر اقدامی حتما مورد ارزیابی دقیق توسط متخصص مربوطه قرار بگیرید.

موفق و پیروز باشد.

تجربه شما

سلام ، ببخشید سوالی که اینجا فرستادید رو منم خوندم، چون دقیقا مشکل منم هست، خیلی اذیت میشم به کل اعتماد بنفسم رو از دست دادم، بجایی رسیدید؟  نتیجه ای گرفتید؟