اختلافات خانواده ها قبل از عروسی

با سلام . من ۲۷ ساله هستم و همسرم ۳۱ ساله دوساله عقد کرده هستیم الان بعد دو سال خونه پدرشو رهن کرده الان پدر من میگه که باید اول تالار رو بگیرن جهاز رو ببرن اونا میگن تالارو میگیریم جهاز و بیاره بچینه همسرم هم بخاطر  اوضاع اقتصادی الان توانایی گرفتن مراسم نداره پدرش قبول کرده ولی سر همین جهاز بردن یا اول تالار گرفتن داره اختلاف بزرگی میشه که منو همسرم  فقط داریم اذیت میشیم منم ناراحتم از یه طرف که چرا برای زندگیمون تلاش نمیکنه یک مراسم ساده بگیره از یک طرفم بعضی وسایلامو بردم همسرم شروع کرده به ایراد گرفتن که چرا این مبلو گرفتی به قول خودش سر اینکه همیشه سر عید یا مراسما هی بهم نیش زدیم که چرا فلان کارو نکردم تلافی میکنه راهتمایی کنید لطفا؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
تفاوت در رسم و رسوم در خیلی از خانواده ها هست. چیزی که مهمه اینه که زوجها تمرکز اصلی رو روی اهدافشون بذارن و درگیر اختلافات و لجبازی با هم نشن. بهتره شما و همسرتون در مورد مسایل پیش اومده با هم صحبت کنید . به نقطه ی مشترک برسید و سپس اون رو با خانواده ها درمیون بگذارید تا از اذیت شدن بیشتر خودتون  خانواده ها پیشگیری کنید. هیجانی برخورد نکنید و سعی کنید منطقی بهترین راه حل رو انتخاب کنید.
شاد و پیروز باشید.