تزریق روگام در بارداری اول

گروه خون من منفیه و همسرم مثبت. پزشکم چیزی نگفته اما با سرچ در اینترنت فهمیدم برای سلامت جنین باید هفته 28  روگام میزدم. الان هفته 34 هستم اشکالی نداره الان تزریق کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اول ازمايش حساس شدن در براير عامل  rhرو انجام بدهيد اكر منفي باشد هر چه زودتر تزريق كنيد و اكر مثبت بود حتما به پزشك مراجعه نماييد