روگام و آزمایش کومبس

با سلام, من بارداری دومم هستش, ۱۰هفته باردارم دو روز پیش صبحش لک دیدم تا غروبش از غروب قطع شد و فعلا ندارم واستراحت مطلقم.من ارهاش خونم منفیه و شوهرم مثبته. دکتر رفتم بهم روگام نداد و فقط گفت ازمایش کومبس بده. جوابش تا یکشنبه حاضر میشه, یعنی مشکلی پیش نمیاد که من روگام نزدم ؟؟؟؟ایا  بعد از گذشت یک روز از  لکه بینیم که ازمایش کومبس دادم,مشخص میشه که خونم حساس شده یا نه؟؟؟!

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام  دوست اگر  در بارداری اول آمپول رگام  را تزریق کرده باشید جای نگرانی وجود ندارد  تا جواب ازمایش شما اماده شود هیچ مشکلی پیش نمی اید موفق باشید