آمپول روگام چه عوارضی دارد؟

سلام

من در هفته هفت بارداری هستم البته طبق سونو بعلت توقف رشد جنین هفته ۵ .دکتر امپول رگام رو زده از دیشب که خود خانم دکتر تزریق کرده دچار پا درد شدید و بی حسی دوپا شدم...چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید به پزشک معالج خود اطلاع دهید ممکن است علت آن داروهای دیگری باشد که برای شما تجویز شده است موفق باشید