مهارت ارتباط موثر با دیگران

سلام من کودکیم با تنهایی شروع شد. تو شهر غریب که چون چهره خوبی نداشتم حتی از طرف خhنوادمم طرد شدم و با هیچ خاله ای و عمه و... بزرگ شدم حتی تو مدرسه هم هیچ دوستی نداشتم یا اگه داشتم بعدا باهام کات میکردن. الان اوضاعم بهتر شده بقیه سعی میکنن باهام ارتباط داشته باشن اما از کودکیم ضربه دیدم و نمیتونم درست ارتباط برقرار کنم و همیشه در جمع ساکت هستم یا با کسی باید خیلی زمان ببره تا صمیمی fشم یا اصلا تو جمع هول میکنم وحرفی میزنم که بقیه ناراحت میشن. میشه بگید چه جور اجتماعی بودن و راحت با دیگران ارتباط برقرار کردن رو شروع کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
ميتوانم درك كنم چقدر تنها بودن اذيت كننده است و چقدر باعث حساس شدن فرد ميشود.
بهترين راه شروع كردن ارتباط با جمع هاي كوچك است كه شما نسبت به انها و بودن در كنار انها احساس خوبي داريد و از انها خجالت نميكشيد و معذب نيستيد (چه جمع دوستانه چه خانوادگي ) سپس به مرور ارتباط خود را گسترش بدهيد .نگراني خود را از اينكه ممكن است كسي از شما دلخور شود را كنار بگذاريد زيرا اين مانعي است براي دوري شما از جمع ها .