ارتباط موثر با همسر

سلام من ۱۷سالمه و ۷ ماهه عقد کردم ولی عین بچه ها رفتار میکنم

خیلی زودرنجم و زود ناراحت میشم حتی ازکارهای کوچک شوهرم

زود عصبی میشم و هر چی از دهنم در بیاد میگم

زود هم گریم میگیره

خیلی هم حساسم رو شوهرم مثلا خواهرش الان حاملست رفته خونه اونا استراحت کنه من از اون روز تا حالا ناراحتم که چرا اون همش پیش شوهرمه از خواهرشوهرم هم خیلی بدم میاد (بخاطر کارهایی که باهام کرده) یا مثلا  خواهرشوهرم جلو شوهرم با لباس راحتی بگرده ناراحت میشم یا شوخی کنن و گرم بگیرن چیکارکنم این اخلاق های بچگونم رو کنار بزارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل .. وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

این واقع‌بینی و صداقت شما با خودتون و بنده، شایسته‌ تقدیر هست. نوع نگرش ما نسبت به مسائل، تعیین‌کننده‌ احساس ما خواهد بود و احساس‌مون مشخص می‌کنه که در برخورد با اون مسائل، چه رفتاری از ما بروز خواهد کرد. زودرنجی شما هم ریشه در افکار و نوع نگرشتون نسبت به مسائل داره. برای مثال، اگر من مدام با خودم فکر کنم که دیگران همیشه در پی طعنه زدن به من و عیب‌جویی ازم هستن، طبیعتا از هر حرف و رفتاری از جانب دیگران، برداشت نامناسبی خواهم داشت و بر اساس اون برداشت نادرست، رفتار خوبی هم با دیگران نخواهم داشت. پس لازم هست که شما قبل از اینکه از کارهای دیگران مخصوصا همسرتون، ناراحت و عصبی بشید، دقت کنید که در ذهنتون چی می‌گذره.

ضمن اینکه بهتون پیشنهاد می‌کنم مهارت‌ کنترل خشم رو یاد بگیرید و تمرین کنید. و هر زمان قرار هست حرفی رو به زبان بیارید، فکر کنید آیا اون حرف، باعث بهبود رابطه‌ی شما با طرف مقابل و حل مشکلات میشه یا برعکس!

نکته‌ دیگری که لازم هست در نظر داشته باشید این هست که ما هرگز قادر به کنترل رفتار دیگران حتی نزدیک‌ترین اطرافیانمون نخواهیم بود. برای مثال، ما نمی‌تونیم تصمیم بگیریم که خواهر همسرمون چه مد لباسی بپوشن و خیلی موارد دیگه. در نهایت، توصیه‌ بنده برای شما این هست که اگر فکر می‌کنید به تنهایی قادر به کنترل افکار و احساسات ناخوشایند نیستید، حتما از یک مشاور در این زمینه کمک بگیرید تا بتونید به آرامش خودتون و بهبود رابطه با همسرتون برسید.

به خدای بزرگ می‌سپارمتون