سلام میشه بیماری متابولیک رو توضیح بدید چه نوع بیماری است؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت مرد شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

بیماری های متابولیک مجموعه ای از چندین نوی بیماری است که در آن معمولا یک آنزیم خاص که برای متابولیسم( سوخت و ساز) مواد غذایی مورد نیاز بدن می‌باشد وجود ندارد یا فعال نمیباشد.

بطور مثال در نظر بگیرید که برای سوخت و ساز یک ماده به اسم A نیاز به دستگاهی است که آن را به ماده B تبدیل کند که این ماده B برای سلولهای بدن و رشد طبیعی نیاز است.
حال اگر این دستگاه ( که همان آنزیم است) در بدن وجود نداشته باشد یا درست کار نکند، علاوه بر اینکه مادهB که مورد نیاز است تولید نمیشود ، ماده A نیز در بدن انباشته میشود که برای بدن سمی است و منجر به آسیب قسمت‌های مختلف بدن میشود.

این ساده ترین توضیحیه که میشود در مورد بیماریهای متابولیک داد.

معمولا درمان این بیماری ها سخت و گاها غیرممکن است.