تاثیر بیماری متابولیک بر رشد حرکتی کودک

سلام دختر من ۱۳ ماهشه ولی نه چهاردست و پا میره نه راه میره این خطرناکه؟ دخترم بیماری متابولیک تیروزنمی داره ولی دکترش میگه آسیبی بهش از لحاظ بیماریش نرسیده کنترل شده.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

با سلام و عرض احترام خدمت شما والد گرامی
با توجه به اینکه مشکل کودک شما یک مشکل مادرزادی است که در اون بدن فرزند شما آمینواسید تیروزین رو تجزیه نمی‌کنه و این مسئله باعث نارسایی‌های کبدی و کلیوی میشود و در نتیجه این نارسایی‌ها ممکنه مغز کودکتون آسیب ببینه و سوخت و ساز بدنش دچار مشکل بشه ممکنه که رشدش تحت تاثیر و تاخیر قرار بگیره.
نمی‌دونم پزشک کودکتون استدلالش چی بوده اما به نظر میرسه که فرزند شما تاخیر حرکتی رو داره.
در مورد مهارت‌های ذهنی و گفتاری و ارتباطی فرزندتون به چیزی اشاره نکردید؛ احتمالا در اون زمینه‌ها هم تاخیرهایی رو داره تجربه می‌کنه و از اونجایی که سن طلایی مداخلات توانبخشی برای این کودکان زیر سه سال هست پیشنهاد می‌کنم در اسرع وقت فرزندتون توسط یک فوق تخصص مغز و اعصاب ویزیت بشه و به دنبال اون خودتون حتما درخواست خدمات کاردرمانی رو برای فرزندتون بکنید تا متخصص مغز و اعصاب بهتون نسخه ارجاع به کاردرمانی رو بده.
وقتی هم که به سرویس‌های توانبخشی ارجاع شدید لطفا با تمام توان و با جدیت پیگیری کنید تا فرزندتون بتونه تاخیرهارو جبران کنه.
سوال دیگه‌ای هم اگر دارید در خدمتتون هستم.