بیماری متابولیک در کودک دو ساله

باسلام بچه من تا ۱۳ ماهگی هیچ مشکلی نداشت بر اثرسرما خوردگی بستری شد تشخیص دکتر متابولیک اسید

هست الان دوسال وپنج ماهشه راه نمیره درست هم حرف نمیزنه لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت مرد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

درود و سلام

وقت خوش

دوست ارجمند موضوع سرماخوردگی با مساله مشکلات متابولیکی ارتباط خاصی ندارد، متاسفانه ذکر نفرموده اید که آیا در سیزده ماهگی قدم بر می داشت  و می ایستاد یا خیر؟ ؛ آیا قبلا مشکلات متابولیکی داشت و شما متوجه نشده بودید ویا اینکه از ابتدا این اختلال را داشته است و ... ، بهرصورت اگر تشخیص قطعی و آزمایشهای مرتبط موید و تائید کننده اختلال متابولیک می باشد باید سریعا در کنار اقدامات دارویی(به صورت کاملا منظم و دقیق) و پزشکی که در خط اول قرار دارند ؛ حتما  از مداخلات بالینی کاردرمانی استفاده نمود . البته باید دقت بسیار داشت که شدت و تعداد جلسات و همچنین نوع تمرینات مورد استفاده به گونه ای انتخاب شوند که سبب بروز تشنج نشوند.  در نظر داشته باشید که اولویت اول کاردرمانی بالینی در مورد کودک شما، استفاده از روش   Positioning  در رویکرد NDT  نوین می باشد.

با سپاس فراوان از پرسش ارزشمندتان