وکالت برای سهم الارث

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 61 بازدید 1 تبادل تجربه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مشاور محترم

پدر بنده چند سالی هست که فوت کردن، بنده دو برادر و یک خواهر دیگه دارم به همراه مادرم که از پدرم یه خونه به ارث مونده و یه تیکه زمین که خرجیمونو میده،زمانی که پدرم فوت کردن فقط برادر بزرگترم ازدواج کرده بود و کم کم حرفای این شکلی که منم از این خونه سهم دارم و... میزد.طی این مدت سه بار زندگیشو جمع کرد اومد نشست کنار ما تو خونه ی پدری ، ما هم که اعتراض میکردیم میگفت ارث بابامه منم حق دارم،ما هم شرایط فروش خونه نداشتیم چون در اون صورت مادرم بی خانمان میشد، چون مهریه و یک هشتم مادرم رو هم شاید اندازه همون سهم الارث ی دختر بشه،الانم برادر بزرگترم با ما زندگی میکنن،خواهرم ازدواج کرده و من در دوران عقد هستم، برادر کوچکترم که ۳۲ سالشونه هم مجرد هستن و با ما زندگی میکنن، برادر بزرگترم که ۳۶سالشه میخواد طبقه بالای خونه پدری رو بسازه ، یک آپارتمان کوچیک داره میخواد اونو بفروشه و بسازه، حالا بحث اینجاست که اون که مصالح میاره چقدر از خونه مال اون میشه چون زمین که فقط واسه ایشون نیست که بخواد سند طبقه بالا رو بزنه به اسم خودش، از طرفی خونه به نام پدر خدابیامرز هست ،در آخر چطور تقسیم میشه اگه طبقه بالا رو ایشون بسازه، و اینکه برادرم گفت برای کسب مجوز به من یه وکالت بدین که برم بیفتم دنبال کارای مجوز ساخت، میخوام بدونم اگه وکالت بدیم تا چه حد دستش بازه؟ آیا اگه اعتمادی نباشه میتونه کاری کنه و سند رو به اسم خودش بزنه؟ برای وکالت دچار تردید هستیم، و اینکه اصلا ساخت بالای خونه کار درستی هست؟ آخه مادرم دیگه دارن تنها میشن، قبلا ممنون از توجه و راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. در این که برادر شما از منزل و اموال ÷دری سهم میبرند و می توانند هر اقدامی ولو خلع ید بگیرند شکی نیست.

2. سعی کنید موضوع رو بین خودتان بصورت مصالحه حل کنید و نگذارید موضوع به دادگاه کشیده بشه.

3. سهم هر کسی رو مشخص کنید مطابق سهم الارث و قطعا در صورت ساخت یک واحد مجزا روی منزل پدری سهم برادر بزرگ شما از سهم الارث ایشان بیشتر خواهد شد که یا باید شما را نیز در آن واحد شریک کند یا اینکه از سایر اموال ÷در به شما سهم بدهد یا مابه التفاوت (تفاوت قیمت) را به سایر ورثه پرداخت نماید.

4. این موضوع با مراجعه به یک مشاوره املاک و یک وکیل معتمد برای تقسیم و ارزش گزاری و تقسیم ترک قابل حل می باشد و باید به توافق همه ورثه باشد والا اثر قانونی ندارد.

5. در وکالت دادن حتما موضوع را بطور مشخص و اینکه وکیل دقیقا چه اختیاراتی دارد ذکر کنید و به هیچ عنوان بصورت کلی وکالت ندهید والا می تاند هر اقدامی بخواهد انجام دهد حتی فروش و...

6. در خصوص مجوز ساخت قبل از هر اقدامی از شهرداری استعلام بگیرید

موفق باشید

تجربه شما

قشنگ مشخصه داداشه نقشه داره. وکالت تام ندین یه موقع . میره خونه رو به اسم خودش میزنه یا میفروشه یا رو حساب اینکه داره واسه خودش یه واحد میزنه خیلی مرام بذار نصف خونه رو حداقل به اسم خودش میزنه. زمونه انقدر بد شده آدم به خواهر و برادر خودش هم نمیتونه اعتماد کنه. به نظرم اول مال و اموال پدرتون رو به صورت قانونی بین خودتون تقسیم کنین. با سهم خودت و مادرت یه واحد آپارتمان شریکی واسه خودت و مادرت بگیر که مادرت سقف بالا سرش داشته باشه. حالا اون داداش بزرگت هر کار خواست بکنه. سهم شما رو از اون خونه باید بده الان. وگرنه رو زمین و ملکی که مال صغیره نباید واسه خودش خونه بسازه . اون زمین و ملک که همه مال اون نیست.