تفاهم نداشتن در زندگی مشترک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 244 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من دو ساله ازدواج کردم سنم ۲۱ و شوهرم ۲۳ است من خیلی با شوهرم اختلاف دارم یعنی در مورد همه چیز اختلاف داریم حتی یک خندیدن ساده اگ بیرون از منزل مثلا حیاط با صدا بخندم عصبانی میشه من عاشق پیاده روی ام ولی اون نه از وقتی ازدواج کردیم یک بار با هم پیاده رفتیم بیرون همیشه با ماشین، بعضی وقتا حس میکنم پاهام یه جوری هستن دوست دارم راه برم ، خیلی هم شکاکه خیلی اذیتم میکنه حتی با مامانمم نمیتونم جایی برم تازه با یک مشاورم حرف زدم گفت احتمال اختلال پارانویید زیاده ، تا الان چند بار هم بهم خیانت کرده ولی هر بار گریه میکنه معذرت خواهی ولی بعدش روز از نو روزی از نو، دیگه نمیخوام باهاش زندگی کنم دوست دارم خودم باشم من دو ساله یک نفر دیگه هستم دیگه خسته شدم تو رو خدا کمکم کنید اینکه میخوام طلاق بگیرم بده؟ نمیخوام زندگیم تباه بشه😔

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر

یعنی تصمیم تون جداییه؟ طلاق یک انتخاب است و تصمیمی که باید خودتون بهش برسید چون اگر از طرف هر فردی بهذشما دیکته بشه که بمون و زندگی کن یا برو طلاق بگیر شما احساس نارضایتی خواهید داشت
بنابراین  اگر تصمیم گرفتید و ارزیابی کردید که جدایی به نفعتون هست و این زندگی ارزش تلاش کردن و حفظ نداره!
استقلال مالی دارید و می تونید روی پای خود بایستید
والدین تون حمایت می کنند
راه های دیگه رو مثل زوج درمانی، مشاوره و ارتباط درست با همسر را امتحان کردید و نتیجه نگرفتید ؟!
مشکلاتتون و برای خانواده بیان کنید و بعد تصمیم بگیرید.

تجربه شما

بسیاری از مردم فکر می‌کنند نداشتن تفاهم به همسر یا اختلافات زناشویی در ازدواج از دلایل محسوب می‌شود. اما بر اساس نتایج این تحقیقات، این احساس سرخوردگی و درماندگی است که موجب و شکست در ازدواج می‌گردد. به گفته این دکتر روانشناس، احساس سرخوردگی در ازدواج زمانی رخ می‌دهد که انتظارات یکی از زوج از همسر خود برآورده نمی‌شود.

زوج های خوشبخت از همسر خود انتظارات معقول و منطقی دارند. این روانشناس در کتاب خود به ده باور غلط زوج در زندگی مشترک اشاره می‌کند. یکی از این باورهای غلط این است که همسران موفق باهم تفاهم دارند و هرگز با همسر خود اختلاف ندارند. به گفته این روانشناس، پیدایش اختلافات زناشویی در زندگی مشترک امری اجتناب‌ناپذیر است. اگر شما به‌عنوان یک زوج با همسر خود اختلاف ندارید، احتمالاً شما با همسر خود در مورد مسائل مهم زندگی زناشویی صحبت نمی‌کنید.