عدم تفاهم برای رفت و آمد خانواده ها

با سلام و تشکر از مشاورین محترم.

حدود 4 ساله که ازدواج کردم خانواده هامون شهرستان هستن، خانواده شوهرم از اول خیلی سنگ انداختن و تا بعد از تولد بچم آزار و اذیتمون کردن ، الان به نظر بهتر شدن... اینو بگم که خاله ها و عموهای همسرم نه ما رو پاگشا کردن و نه هیچوقت احوال ما رو پرسیدن، ولی چند بار که رفتیم شهرستان مادر و پدر همسرم علنی میگن که منو شوهرم باید بریم بهشون سر بزنیم در صورتی که برامون واضحه اونا از ما خوششون نمیاد، در مقابل درخواست خانواده شوهرم برای سر زدن به اقوامشون چه برخورد و حرفی بزنیم که دیگه تکرار نکنن ؟

و سوال دومم. شوهرم یک عادتی داره هر کس بهش کم توجهی میکنه و محلش نمیده، این میره سمتش ، ولی وقتی کسی محبت میکنه و احتراممون رو داره ازش فاصله میگیره(این راجب خانواده هامون خیلی صادقه). چه جور متوجه اش کنم که حداقل به انصاف رفتار کنه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
اختلافات زوجین بر سر رفت و آمد با خویشان دور و نزدیک، یکی از مسائل شایع و نسبتا طبیعی در زندگی زناشویی است و کم و بیش در بسیاری از خانواده ها وجود دارد. برخی افراد در خانواده هایی رشد یافتند که معمولا با دیگران رفت و آمدی ندارند یا بنا بر دلایلی چون کم بودن فامیل، به معاشرت عادت نکرده اند، اما بعد از ازدواج مجبور به مهمانی دادن و مهمانی رفتن می شوند و این همان نقطه اختلافی است که موجب مشاجره های متعدد می شود. بهتر است طی گفت و گویی صمیمانه با همسر، میزان علاقه مندی به رفت و آمدهای خانوادگی و فامیلی، چرایی و چگونگی آن را مورد توجه قرار دهید و با توجه به شرایط زندگیتان، برای آن برنامه ریزی کنید و با تنظیم قراردادی دونفره برای اجرای آن، تمامی تلاشتان را به کار گیرید. موفق باشید.