سلام. خسته نباشید من 18 سالمه و نامزدم 21 این طالع بینی های هر ماه خیلی فکرمو درگیر کرده که چون ماه هامون با هم جور در نمی یاد پس زندگیمونم به مشکل برمیخوره حتما. از زندگی کنونیم راضیم ولی این حس که شاید تفاهم نداشته باشیم مثل خوره افتاده به جونم. و موقع بحث من یک هم حرفای نیش دار میزنم که سعی میکنم کم کم مانع این کار بشم. ممنون میشم کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل ... وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر

اینکه شما فرمودین ماه هامون جور نیست .اینها در علم روانشناسی پذیرفته شده نیست و به عنوان خرافه هست .ارتباط بین زوجین و داشتن مهارت های زندگی زناشویی لازمه زندگی خوب و موفق  هست پیشنهاد میکنم جای مطالعه فال و طالع بینی کتابهای تخصصی ارتباط زوجین ؛تفاوت جنسیتی رو مطالعه بفرمایید.