درمان فوبیا

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 493 بازدید 2 تبادل تجربه

با سلام،من 22 سال سن دارم،تقریبا از سه ساله که فوبیای بیرون رفتن از منزل و عذر میخوام دستشویی دارم،روانپزشک رفتم دو مرتبه با مصرف قرص کمی بهترشدم الان واقعا خسته شدم خیلی جاها نمیرم دیگه ترس دارم،درضمن این استرس خیلی وقتا باعث میشه ترس از دستشویی گرفتن واقعی بشه،یعنی استرس باعث میشه دستشوییم بگیره،خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید که درمان خاصی یا داروی خاصی هست که من درمان بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و رواندرمانگر

سلام

شما باید در کنار درمان دارویی از روان درمانی هم استفاده کنید اگر تهران هستید به کلینیک مراجعه کنید که هر دو درمان با هم و در کنار هم انجام شود تیم روانپزشک و روانشناس

تجربه شما

من ترس از گربه و خون داشتم با روش ان ال پی درمان کردم. مشاور منو برد به حالت خلسه و ریشه فوبیا در سالهای گذشته پیدا کردیم و بعد ذهنم رو شرطی سازی کرد که دیگه از اونا نترسم. من ترجیح میدم درمان فوبیا دارویی نباشه چون بچه شیر خوار دارم. تو این سایت هم مراحل درمانش رو نوشته برات پیدا کردم ندا جان

سلام آقای دکتر وقتتون بخیر....من مدت هشت سال هست که وسواس مزمن فکری دارم و قرص سرترالین رو حدود شیش ماهی هست شروع کردم اما دکتر برای من اریپیپرازول رو اضافه کرد دور ده میلی....با سرترالین هرچند نتیجه مطلوب بدست نیاوردم اما حالم بهتر بود با مصرف اریپیپرازول احساس غم دارم هرچند افکار مزاحم کمتر میشن...چیکار کنم اریپیپرازول رو دوزشو کم کنم بهتر میشه؟ یا قطعش کنم؟ممنون

@شهادختی

کاربر گرامی سلام. لطفا سوال خود را در صفحه اصلی بخش کلینیک مطرح کنید. سپاس