سلام من 19 سالمه همسرم 22 من چون خودم اختلاف سنیم با پدرم کمه با پدرم سازگاری بیشتری دارم و باهاش مثل دوستم ولی همسرم چون اختلاف سنیش با پدرش و مادرش زیاده خیلیی باهاشون ساز نیست منم دوست دارم با بچه هام مث دوست باشم و بتونم درکشون کنم از بارداری تو سن بالاهم میترسم دو ماه ازدواج کردیم ولی دو دلم که برای بارداری اقدام کنم یا نه
پاسخ مشاور

کارشناس ارشد ژنتیک موسس مرکز ژنتیک رویانا

سلام دوست عزیز عزیزم الان برای باردار شدن خیلی زود است بهتر است کمی صبر کنید و یکی دو سال دیگر اقدام کنید با تشکر