مصرف الکل توسط همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 63 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام

من متوجه مصرف الکل توسط همسرم شدم و این موضوع عذابم میده و باعث شده به جدایی فکر کنم.

ما سه ساله ازدواج کردیم و من چندماهه متوجه شدم و در حال حاضر هفته ای یکبار با دوستانش مصرف میکنه و سعی داره اونو عادی جلوه بده.

اطلاعات تکمیلی

سن 39 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم متوجه حال بدتان هستم. اما به خاطر یک موضوع که ریشه در اعتقادات انسان ها دارد خیلی عجولانه نباید به طلاق فکر کرد.  در مورد این موضوع و حال بدی که در شما ایجاد کرده با همسرتان صحبت کنید. خواسته تان را به ایشان بگویید و بگویید که تا چه اندازه این موضوع شما را تحت تاثیر قرار داده است. سعی کنید به یک توافق برسید. اگر موفق نشدید از یک روانشناس کمک بگیرید. اما به هیچ وجه برای جدایی عجولانه تصمیم نگیرید. موفق باشید.

تجربه شما

ممنون که پاسخ دادید. سعی دارم با مشاور مشورت کنم.