تاثیر مصرف الکل شوهر بر جنین

با سلام من در حاملگی اولم جنين سيستيک هيگروما تشخيص داده شد و nt بالا خودم سنم ٢٦ است امكانش هست كه همسرم الكل زياد مصرف ميكنه از اون باشه؟ فاميل نيستيم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
البته این بیماری علتهای دیگری هم دارد مثل عفونتهای ویروسی مادر در بارداری ، مشکلات کروموزومی و.... ولی  قرار گرفتن در معرض الکل  مخصوصا چون به شدت روی کیفیت اسپرم تاثیر میگذارد بی تاثیر نخواهد بود .روز خوش