تفاوت عقیده در دوران آشنایی

سلام من 4 سال هست با پسری دوستم

از همه نظر خوبه از نظر مالی مشکلی نداره از نظر مالیم همه جوره ساپورتم میکنه بهم همیشه احترام میزاره نظر و حرف من واسش خیلی مهمه تو همه چیزم از من نظر میپرسه با کار و درسم هم اصلا مشکلی نداره

فقط ازم میخواد مثل یک خانم چادری محجبه باشم همه جا عروسی و مهمونی خیلی براش مهمه تو این مدتم همه فقط سر این موضوع ما بحث داشتیم به نظرتون این تفاوت سلیقه میتونه به زندگیمون لطمه بزنه من تا جایی که تونستم حجاب میکنم البته نه چادر ولی باز اونطور که نامزدم میخواد نیست میخواد حجابم کامل باشه که من واقعا بدم میاد خیلی نگران این موضوعم چون قراره چند ماه دیگه بیان خواستگاری هم خانواده من هم خانواده خودش از رابطمون با خبرن ازتون راهنمایی میخوام که آیا حساسیت من بی مورده ؟چون همش حس میکنم این یک ایراد بزرگه نامزدمه ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم بحث ایراد نیست نه نامزدتون ایراد دارند نه شما
خواستگارتون خیلی روشن دارند خواسته شون رو از کسی که قراره همسرش باشه درخواست میکنه این شماید که انتخاب میکنید . آیا درخواست ایشون رو میپذیرید؟ و توجه کنید ایشون یک همسر چادری میخوان نه همسری که مانتوی و محجبه باشه.
بنابراین با خودتون روراست باشید ببینید چقدر این مسیله براتون اهمیت داره. انقد مهم هست که شما همه خوبی های ایشون رو نبینید و این موضوع بشه مشکل زندگی تون. یا نه این موضوع اونقدر براتون اهمیت نداره و...
 تو یه برگ سود و زیان انتخاب تون رو بنویسید ئ بعد تصمیم بگیرید