تغییر عقیده همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 201 بازدید 2 تبادل تجربه

من با همسرم 6 ماه اول خوب بودیم من مانتویی بودم اصلا گیر نمی‌داد منم مراعات میکردم تا اینکه یک دفعه گفت می‌خوام چادری بشی بعضی جاها بعد کم کم گفت همه جا با چادر باش من اصلا چادر دوست ندارم نمی‌دونم چطوری باید راضیش کنم 1ساله ازدواج کردیم عقد هستیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
نیاز هست در این مورد و احساستون با همسرتون صحبت کنید و عدم رضایتتون رو اعلام کنید
به هر حال همسرتون بهتر هست شما رو اون طور که هستید بپذیرد و درصد تغیر شما نباشه
معمولا همسران دچار این مسئله می شوند که تلاش کنند همسرشون رو به ایده ال خودشون نزدیک کنند اما متاسفانه  احساس وفردیت طرف  مقابل رو در نظر نمی گیرند

تجربه شما

میفهمم چقدر سخته😔

سلام

البته نوع پوشش (درراستای دستورات شرع) و حتی بیرون رفتن خانم از منزل ازحقوقی است که مرد به خانمش دارد. حال اگرشما در دوران خواستگاری برای همسرت شرط می کردی که پوشش من برای خارج ازخانه این جور خواهد بود و ایشان هم موافقت می کردند جا داشت که برای تغییر این رفتار ناراحت باشی ولی اگر هیچ صحبتی در این مورد نداشته اید برای شما لازم است که فرمان شوهرت را اطاعت کنی چون زندگی انسان خیلی ارزش بالاتری دارد که شخص بخواهد روی این مسائل مانور بدهد شاید دلیل اینکه نمی خواهی زیر بار این عقیده بروی عدم علاقه شما به چادر باشد. البته شما یا با گفتمان منطقی اونا باید قانع سازی که با مانتو هم میشه یه خانم حجابش را حفظ کنه و باعث تحریک دیگران نشود. البته بعضی ازمردان به دلیل حس غیرت و حساسیتی که نسبت به همسر خود دارند و نگران ان هستن که درخارج از خانه چشم های ناپاک و هیز قرارگیرند.

البته اگر فقط مساله شما حجاب چادر است و سخت گیری های دیگر (غیرت های نا بجا) نشان نمی دهدبهتر است درخواست همسرت را بپذیری.