سردمزاجی بعد از زایمان

با سلام

من الان 6 ماهه زایمان کردم و حدود 4 ساله ازدواج کردم. در کل آدم گرم و پرحرارتی نبودم اما هفته ای دو تا سه بار رابطه رو داشتیم. اما از زمان بارداری تا الان خیلی سرد شدم شاید تعداد دفعات ارضا شدنم به انگشتان دست هم نمیرسه. من و شوهرم از لحاظ عاطفی مشکلی نداریم اما از لحاظ جنسی تحت فشاریم. حتی این مشکل داره مارو از هم دور میکنه. و اینم بگم وقتهایی که فیلم مستهجن میبینم تو روابط شوهرمو خیلی تحت تاثیر میذارم. یعنی راهشو بلدم فقط سرد شدم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
تا حدودی طبیعی است که میل جنسی بعد از زایمان کاسته بشه ولی اگر نگرانتون کرده حتما به یک زوج درمانگر مراجعه فرمایید .