نگرفتن سینه مادر در بیداری

پسر 2 ماه و 11 روزه ای دارم که چند وقته فقط وقتی چرتش میگیره و میخواد بخوابه یا وقتی که از خواب بلند میشه سینه رو میگیره توی بیداری سینه نمیگیره. دیروز به طور اتفاقی تا شب خودش کامل تو بیداری سینه رو میگرفت و اذیت نکرد ولی امروز مثل قبل شده . چیکار کنم که خوب شه و علتش چیه که توی بیداری نمیگیره.

پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام
اگر وزن گیری و حجم ادرارو مدفوع مناسب است،کار خاصی لازم نیست.شیرخوار سالم هر موقع که نیاز به شیر داشته باشد میخورد.