شب بیداری نوزاد

سلام دختر من حدود ٤٥ روزه هست و شبها ساعت ٢ تا ٦ صبح نميخوابه و به خودش ميپيچه ، روزها هم اكثرا خوابه و هركاريش ميكنيم بيدار نميشه ، به نظرتون مشكلش چيه . چيكار كنيم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٤ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز نوزاد بعد از تولد به چندین هفته نیاز دارد تا خوابش تنظیم شود. از دو ماهگی می توانید اختلاف روز و شب را آموزش دهید که روز محیط خانه پر نور و سر و صدا باشد و شب هنگام شیر دادن نور و صدا کم و با شیرخوار صحبت نکنید. بعد از شیر دادن حتما آروغ حتما بگیرید.