سفت کردن عضلات در خواب و احساس خستگی بعد از بیداری

سلام. همسرم موقع خواب دیدن بدن خودش رو سفت میکنه طوری که بعد از بیدار شدن از خواب احساس خستگی میکنه. ایا راهی برای جلوگیری از این حالت وجود داره؟

پاسخ مشاور

روانپزشک و رواندرمانگر

سلام بله برای این حالت درمان وجود دارد البته اول باید جهت پیدا کردن علت ببرسی شوند.
رعایت بهداشت خواب هم کمک کننده خواهد بود که چند نکته را خدمت شما عرض می کنم:

شما با استرس از خواب بیدار می شوید؟
🔴بيماري‌هاي زمينه‌اي مانند افسردگي، اضطراب‌هراسي، گذرهراسي، اختلال اضطراب که فرد از صبح تا شب درگير آن است و ساير اختلالات اضطرابي نظير وسواس مي‌توانند فرد را با استرس از خواب بيدار کنند.
🔴اين عارضه که بيماري خاصي محسوب نمي‌شود با ارزيابي روانپزشک تشخيص داده مي‌شود و با درمان بيماري وسواس مشکل خواب نيز برطرف مي‌شود در صورتي‌که علت به اختلال اضطراب برگردد با بهبود بيماري اختلال خواب فرد نيز درمان مي‌گردد.

🔴علت سخت بيدار شدن از خواب، اختلالات خواب يا مشکلات روانپزشکي در فرد مي‌باشد که اين امر موجب مي‌شود فرد دير خوابش ببرد يا دير بيدار شود يا خواب نامنظمي داشته باشد در اين حالت مقدار خواب رم يا نان رم جا به جا مي‌شود و عمق خواب برهم مي‌خورد که اين عوامل باعث مي‌شوند فرد به موقع نتواند از خواب بيدار شود.

🔴همچنين اغلب مشکلات روانپزشکي مي‌توانند فرد را تا ساعتي از شب بيدار نگه دارند و در نهايت او را بي‌خواب سازند.
  دکتر مهدی قاسمی
روانپزشک
www.drqasemi.com